------Ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου: 5+1 tips για κάθε χώρο!

Ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου: 5+1 tips για κάθε χώρο!

Ποιες ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι εκείνες που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει; Κάντε την διαφορά από τον ανταγωνισμό, επενδύοντας σε μία αποδοτική και οικονομικά συμφέρουσα ανακαίνιση που θα δώσει ώθηση στη φήμη της. Για να σας ενισχύσουμε σε αυτή την προσπάθεια, βάλαμε σε μία σειρά τις 6 βασικές σας προτεραιότητες που θα σας κατευθύνουν σίγουρα στον δρόμο της επιτυχίας!

Η Ioannidis Fabrics παρουσιάζει: 6 ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου

1. Ξεκινήστε από το βάψιμο των εξωτερικών χώρων

Πρόκειται για την πρώτη σημαντική τεχνική εργασία για τη συντήρησή και αναβάθμιση του καταλύματός σας! Αναδείξτε την αρχιτεκτονική του κτιρίου, επιλέγοντας μοντέρνα και ποιοτικά χρώματα που εναρμονίζονται με την τοποθεσία και το φυσικό περιβάλλον.

#IoannidisΤip: Για τη βαφή του κτιρίου, προτιμήστε οικολογικά χρώματα, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

2. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό λόμπι

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική! Επενδύστε λοιπόν στην δημιουργία ενός σύγχρονου πολυτελούς λόμπι με design προσαρμοσμένο στο στιλ και τη φιλοσοφία του καταλύματός σας. Ο χώρος χρειάζεται να είναι απόλυτα προσεγμένος και για έναν ακόμη λόγο: εκεί, οι επισκέπτες σας θα πραγματοποιούν τις κοινωνικές και επαγγελματικές τους συναναστροφές. Επίσης, κατά τον σχεδιασμό του λόμπι, προβλέψτε και για την δημιουργία ενός διακριτού χώρου εργασίας με υπολογιστές.

#IoannidisΤip: Κάθε λόμπι ξενοδοχείου έχει στόχο να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του! Δημιουργήστε μία premium αίσθηση φιλοξενίας στο χώρο, επιλέγοντας έπιπλα, κουρτίνες με πολυτελή και πρωτότυπα υφάσματα όπως το βελούδο. Συνδυάστε τα μέσα σε μία καλαίσθητη χρωματική παλέτα, πλαισιώνοντάς τα με επιβλητικούς πολυελαίους και, φυσικά, τον κατάλληλο φωτισμό.

3. Δώστε ταυτότητα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σας

Για την δημιουργία ενός ξεχωριστού πιάτου, χρειάζεται δημιουργικότητα, μεράκι και υπομονή από τον σεφ και την ομάδα του. Επενδύστε σε αυτές τις αρχές και δημιουργήστε ένα μοναδικό concept εστιατορίου που θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες σας με την αισθητική του. Η φιλοσοφία που θέλει τα εστιατόρια ξενοδοχείων λιτά και κάπως άχρωμα έχει περάσει στο παρελθόν. Βάλτε λοιπόν όλο σας το μεράκι, δημιουργώντας ένα μοντέρνο, άνετο και φιλικό χώρο υψηλής αισθητικής με γήινα χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς σε μοτίβα, υφές και υλικά.

4. Χρησιμοποιήστε πρωτότυπες ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου και δωματίων

Πολυτελή διαμερίσματα, B&B Hotel ή SPA resort; Όποιος και αν είναι ο τύπος και το concept του καταλύματός σας, τα δωμάτιά του είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Είτε λοιπόν σκοπεύετε να ανακαινίσετε πλήρως τα δωμάτιά σας είτε να τα αναβαθμίσετε, δώστε έμφαση:

  • Στην επιλογή του κατάλληλου concept με βάση τους πελάτες σας
  • Στα υφάσματα και την ποιότητα της επίπλωσης.
  • Στις επιπλέον παροχές άνεσης και πολυτέλειας του δωματίου.

5. Επιμέλεια των χώρων του ξενοδοχείου

Οι ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου δε σταματούν στα δωμάτιά του. Ανάλογα με α) τον τύπο, β) την στρατηγική τοποθέτηση του καταλύματός σας ως business ή leisure και γ) το concept του, προχωρήστε και στην ανακαίνιση των βασικών του χώρων όπως η πισίνα, ο κήπος και το συνεδριακό του κέντρο. Περιηγηθείτε στα κορυφαία project της Ioannidis Fabrics και ανακαλύψτε τα μοναδικά, αισθητικά και ποιοτικά, αποτελέσματα της δουλειάς μας για πολλά και διαφορετικά concept επίπλωσης.

+1.   Αναδείξτε την ευαισθησία σας για το περιβάλλον

Ο σεβασμός για το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος. Κατά συνέπεια, όλες οι σύγχρονες ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου οφείλουν να εναρμονίζονται με τις βέλτιστες για την διαχείριση των φυσικών πόρων. Μεταξύ άλλων, η περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου σας πρέπει να περιλαμβάνει:

  • Χρήση οικολογικών χρωμάτων
  • Ενεργειακή επάρκεια του κτηρίου
  • Αποτελεσματική διαχείριση λυμάτων
  • Ορθή χρήση των ανακυκλωμένων, ανακυκλώσιμων και φυσικά βιοδιασπώμενων υλικών
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού
  • Τοποθέτηση μπλε κάδων
  • Άμεση απομάκρυνση εμπορικών σκουπιδιών

Μοναδικές ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου

Αναζητάτε καινοτόμες ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου; Δημιουργήστε μία μοναδική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες σας με τη σφραγίδα της IOANNIDIS Fabrics. Κάθε χώρος αποτελεί για μας και μία ξεχωριστή πρόκληση. Αντιμετωπίζουμε την διακόσμηση κάθε χώρου ως επένδυση, με στόχο να του δώσουμε μια μοναδική αισθητική ταυτότητα, minimal, κλασική, boho ή μπαρόκ, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Ανακαλύψτε τα κορυφαία projects μας και ελάτε να δημιουργήσουμε από την αρχή τις λύσεις ανακαίνισης που θα αναβαθμίσουν το κατάλυμά σας, ενισχύοντας τη φήμη και την εμπορική του επιτυχία.

IOANNIDIS Fabrics

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Ιδέες για ανακαίνιση ξενοδοχείου: 5+1 tips για κάθε χώρο!»;

Ανακαλύψτε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο μας blog!

2019-11-28T20:05:38+00:00ΝΕΑ|